7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Coşkulu seçim bürosu açılışı

CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Sedat Pekel, Çınarlı Mahallesi'nde seçim bürosunun açılışını kalabalık bir vatandaş topluluğuyla birlikte yaptı. Ayrıca partiye yeni üye olan 100'den fazla vatandaşa rozetleri törenle takıldı.

CHP Adayı Sedat Pekel, başkan yardımcısı adayları Ozan Onur ve Dursun Mirza ile partililer, çok sayıda vatandaşla birlikte Cumhuriyet Meydanı'ndan Çınarlı Mahallesi'ne kadar davul zurnalar eşliğinde yürüyüş yaptı. Yol boyunca vatandaşların alkışlarla destek verdiği Sedat Pekel ve ekibini Çınarlı Mahallesi'nde de çok sayıda vatandaş parti bayraklarıyla karşıladı. Seçim bürosu önünde vatandaşlara seslenen Pekel, belediye yönetimini aldıklarında Çınarlı Mahallesi'ndeki evleri yıkmayacaklarını sözünü vererek mevcut evleri ise güzelleştirmek için proje başlatacaklarını söyledi.

Kendisinin daha önceki belediye başkanlığından bu yana defalarca Çınarlı Mahallesi'ne gelerek vatandaşların yanında olduğunu ifade eden Pekel, mahallenin sıkıntılarını çok iyi bildiğini söyledi. Çınarlı Mahallesi'nin yollarının yapılacağını ve mahalleye bir sağlık ocağı kurulması için belediye olarak öncülük edeceklerini belirten Pekel, "Mevcut belediye yönetimi aşk köprüsü ve suni buz pistine harcanan parayı mahalleye harcasa buranın sorunları biterdi. Sizin sorunlarını ve dertlerinizi aranızda bulunan birisi olarak çok iyi biliyorum. Yıllardır aranıza gelmeyen mahallenize uğramayanlar seçim zamanı oy almak için yanınıza geliyorlar.

CHP'yi Çınarlı'da daha önce birinci parti yaptınız yine bunu yapacağınızdan, bana ve ekibime oylarınızla destek vereceğinizden eminim" dedi. Pekel konuşmasının ardından belediye meclis ve il genel meclisi üyelerini de tanıttı. Pekel ve ekibi daha sonra mahalledeki seçim bürosunun açılışını yaptı.

Öte yandan parti merkezinde yapılan toplantıda ise partiye yeni katılan 100'e yakın vatandaşa parti rozetleri törenle takıldı. Seçim bürosu açılışının ardından ise DSP'den ayrılarak CHP'ye üye olan bir grup vatandaşa da rozetleri Sedat Pekel tarafından takıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 16:34:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?