6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Cuma günü Balıkesir'de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal'ın 10 Temmuz Cuma günü Bandırma, Burhaniye ve Sındırgı'ya çeşitli ziyaretler yapacağı açıklandı.

CHP Bandırma İlçe Başkanı Ömer Lütfü Kayalar düzenlediği basın toplantısında Deniz Baykal'ın ziyaretleri hakkında bilgi verdi. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın yerel seçimlerin kazanıldığı şehirlere düzenlediği ziyaretler kapsamında Cuma sabahı saat 10.00'da Bandırma'ya geleceğini belirten İlçe Başkanı Kayalar, İlçe Teşkilatı ve Bandırma Belediyesi'nin ziyaretinin ardından Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap edeceğini söyledi.

Baykal'ın ziyaretinin kendileri açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Kayalar, "Bandırma 20 yıl aradan sonra sosyal demokrat belediyecilik anlayışının iktidar olması herkesin dikkatini çekti. Bu anlamda Sayın Genel Başkanımız Bandırma'lılara teşekkür amacıyla ilçemize geliyor. Cuma sabahı helikopterle geleceği Bandırma'da ziyaretlerin ardından 11.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda bir miting düzenleyecek. Mitinge Bandırma'nın yanısıra Manyas, Gönen, Marmara, Erdek'tende gelenler olacak. Genel Başkanımız Baykal'la birlikte büyük ihtimalle Kemal Kılıçdaroğlu, parti Genel Sekreterimiz Önder Sav ve Genel Saymanımızla milletvekillerimizde gelecekler. Sayın Baykal, Bandırma'daki mitingin ardından Sındırgı'da 14.00 ile 15.00 saatleri arasında halka hitap edecek ve ardından akşam saatlerinde Burhaniye'ye geçerek düzenlenen festivalin açılışına katılacak. Genel Başkanımıza bu ziyarette Bandırma'nın sorunları ve taleplerini içeren bir dosyada sunacağız" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 22:32:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?