6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Daha çok kişinin karnı doyacak

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde belediyeye bağlı olan aşevinden daha fazla vatandaşın yararlanması için çalışma başlatıldı.

Ordu Caddesi üzerinde bulunan Bandırma Belediyesi Aşevi'nden günde 100'den fazla ihtiyaç sahibi kişiye sıcak yemek dağıtımı yapılıyor. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında aşeviylede ilgili çalışma başlatan Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, belediyeye bağlı aşevinden daha fazla vatandaşa yemek verilmesinin sağlanacağını belirtti.

Aşevindeki yemeklerın kalitesinin arttırılacağını ve daha fazla ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edilerek yemek dağıtımı yapılacağını ifade eden Pekel, "Belediye imkanlarını da kullanarak buradaki yemek kapasitesini arttıracağız. Gerçekten ihtiyaç sahibi olan yeni aileleri ve vatandaşlarımızı tespit ederek bunlara hergün yemek verilmesini sağlayacağız.

Zaten bu konuda aşevine hayırsever vatandaş ve kurumlardan da ayni yardımlar gelecektir. Sosyal belediyecilik anlayışıyla kimseyi mahçup etmeden, 'Bir elin verdiğini öbür el görmeyecek' anlayışıyla yardımlarımızı yapacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 11:40:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?