5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Dar gelirlilerin umudu oldu

DAR GELİRLİLERİN EVİNİ DEVLET TAMİR EDİYOR

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, ilçenin imarı için yoğun bir çalışma yapan Kaymakam Ali Uslanmaz, dar gelirlilerin umudu haline geldi.

İlçedeki yaklaşık bin aileye ucuz ekmek sağlayan ve hazırlattığı bankamatik kartları ile yardım izdihamını önleyen Kaymakam Ali Uslanmaz, şimdi de ilçedeki 11 fakir ailenin evlerini tamir ettiriyor.

Dün, ilçenin Geriş ve Yunuş mahallelerinde tamiratı devam eden evleri gezen Kaymakam Ali Uslanmaz, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Tamiri sürdürülen evlerde inceleme yapan ve ustalardan bilgi alan, Kaymakam Ali Uslanmaz, her zaman dar gelirlinin yanında olduklarını söyledi. Tamir işinde çalışan ustalardan bilgiler alan Kaymakam Ali Uslanmaz, tamirat çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması için çalıştıklarını bildirdi.

11 evin tamiratı için çalışıldığnı belirten Uslanmaz, “Hazırladığımız projeyi hayata geçirdik. Şu anda Subeylidere ve Kızıklı köyleri ile Pelitköy beldesindeki 3 aile için yeni evler yaptık. İlçe merkezinde ise 8 evin tamirini yapıyoruz. Bu arada yeni ihtiyaç sahiplerini de belirlemeye çalışıyoruz. İlçedeki yaşlı, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sahip çıkıyoruz. Olanaklar ölçüsünde herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Kaymakam Ali Uslanmaz’a teşekkür eden 61 yaşındaki Mustafa Uygur, “Kaymakamımızın sayesinde evimiz yenilendi. Devlet elimizden tuttu. Allah razı olsun” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 15:47:04
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 16:52:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?