3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Demokrat Parti'de devir teslim

Balıkesir'de Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanlığı kongresinde çıkan olayların ardından başkan seçilen Sedat Ağan, bugün düzenlenen tören ile görevini devraldı. 

Eski merkez ilçe başkanı Hikmet Çakırhan'ın sağlık problemlerinden dolayı önce il merkez binasında bir araya gelindi. Demokrat Parti 2. Başkanı Sebahattin Köse, yarışın kavga olmadığını belirterek, eski merkez ilçe başkanı Çakırhan ile yeni başkan Ağan'ı bir araya getirdi. Birlik ve beraberlik mesajları veren partililer, daha sonra merkez ilçe binasına geçti. Burada açıklama yapan 33 yaşındaki Sedat Ağan, kendisini destekleyenlere teşekkür etti. Ağan, "Misyonumuz, yıkıcı değil yapıcı, uzlaşmacı; fakat kul hakkından daha ilerisi olan millet hakkını yedirtmeyen , her türlü davranışı sorgulayan, hesap soran, proje üreten, Atatürk ilke ve değerlerine bağlı, muhafazakar, çağdaş, ilerici, gençlik dinamizmi ile sorunları değerlendiren ve çözen yapıdır" dedi 

Ağan, Demokrat Parti'nin 14 Ekim olarak açıklanan il kongresi tarihinin, Çanakkale il kongresi ile çakışacağı için değişebileceğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 18:56:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?