2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Deneme yarışına gidiyorlar

DENEME YARIŞINA GİDİYORLAR

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin atletizm ve yürüyüşteki gururu olan Ayvalık Atletizm Spor Kulübü sporcuları 30 Ocak’ta İzmir’de ulusal çapta yapılacak olan deneme yarışlarına katılmaya hazırlanıyor.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından bu yıl, İzmir’in Karşıyaka ilçesine bağlı Bostanlı-Mavişehir’de yapılacak olan deneme yarışlarının Milli Takım seçmeleri öncesinde ülke genelindeki atletlerin performanslarının ölçülmesine yönelik olduğu belirtilirken, söz konusu yarışmaya Türkiye genelinden yüzlerce sporcunun katılmasının federasyonca zorunlu tutulduğu belirtiliyor.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Ayvalık Atletizm Spor Kulübü başkan yardımcısı Mert Atlı, birçoğu defalarca milli takıma girmeyi başarmış olan Ayvalık’lı atletlerin son derece formda olduğunu kaydederek, “Sporcularımızın hırsı bize bu deneme yarışlarından 10 veya daha fazla madalya getirebilecek düzeydedir” diye konuştu.

“MİLLİ TAKIMA GİRMEYE HAZIRIZ”

Her zaman olduğu gibi bu yarışta da Ayvalık’ı en iyi şekilde temsil edebilmek için ter dökeceklerini belirten Atlı, “Ayvalık’ımızın adını atletizmde de en iyi şekilde duyurabilmek için yarışma öncesi antrenmanlarımızı yoğunlaştırdık. Bu yarışmada da elimizden gelen tüm gayreti göstererek en iyi dereceleri alıp, milli takıma girmeye hazır olduğumuzu kanıtlayacağız. Federasyonumuzun düzenlediği bu yarışmaya katılacak olan sporcu arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyor ve 30 Ocak 2011 Pazar günü saat 10.00’da İzmir’in Karşıyaka ilçesine bağlı Bostanlı sahilindeki bu organizasyona tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

DENEME YARIŞINA GİDİYORLAR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2011 Perşembe 10:42:05
Güncelleme :27 Ocak 2011 Perşembe 17:18:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?