6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Denemeye çıktığı aracı çaldı

 Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki, yaşanan araç hırsızlığı Teksas filmlerini aratmadı.
Edinilen bilgiye göre, Hamdibey Mahallesinde ki bir yakının ziyaretine giden Hasan Öztürk adlı vatandaş bir anlık dalgın sonucu 35 VEV 62 plakalı otomobilin kontak anahtarını üzerinde unuttu. Kişinin bu dalgınlığını fırsat bilen hırsız yada hırsızlar otomobili çaldılar.

İlçenin dar sokaklarında aşırı hız yapan kişiler, bir kadına ve çocuğa şans eseri çarpmazken, Fethiye Caddesi'nde bir evin duvarına çarparak durabildiler. Çevre sakinleri ise ne olduğunu anlamazken, araçtan dumanlar yükseldi. Kişilerin kendi çabaları ile kurtularak kaçtıkları öğrenildi.

Aracı çalınan Hasan Öztürk kaza yerinde aracını görünce fenalık geçirdi. Öztürk, "Adana'dan Ayvalık'a kamyonetimle gelmiştim. Bu otomobili de kamyonetimle takas ederek satın almak üzereydim. Deneme sürüşü yapmak üzere, Hamdibey Mahallesi'nde bulunan arkadaşımı da yanıma alarak, araç hakkında bir fikir sahibi olmasını istedim. Arkadaşımın evine geldim. Evin içinde arkadaşımın hazırlanmasını bekliyordum. Otomobilin yanına geldiğimde otomobilin yerinde yeller esiyordu. Dalgınlıkla kontak anahtarlarını aracın üzerinde bırakınca, hırsızlar da otomobili çalmışlar. Henüz satın almayıp, emaneten bindiğim arabayı, çalan hırsızlar kaza yaparak, otomobili kullanılmaz hale getirdiler. Şimdi ben ne yapacağım?" diyerek hayıflandı. Olay sonrasında kullanılmaz hale gelen otomobili, çekici ile kaza mahallinden uzaklaştıran Polis, hırsızların eşkâlini aldı. Polis, şimdi her yerde araç hırsızlarını arıyor

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 17:45:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?