7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Doğalgazda 8 taksit imkanı

Balıkesir Doğalgaz A.Ş. İşletme Müdürü Muhammet Aloğlu, 24 Nisan-15 Temmuz 2006 tarihleri arasını kapsayan doğalgaz aboneliğiyle ilgili abonelik bedelini 8 ve 6 taksitli ödeme fırsatı olan bahar kampanyasının devam ettiğini söyledi. 

Söz konusu kampanyalarıyla ilgili kamuoyunda bazı yanlış anlaşılmalar olduğunu belirten Muhammet Aloğlu, "Vatandaşlarımız arasında, kapısında doğalgaz servis kutusu olmadan abone olamayacakları ve kampanyadan yararlanamayacakları gibi yanlış bir kanaat oluşmuş. Bu tamamen yanlış. Sonuç olarak, geçen yıllarda alt yapısı tamamlanmış ve bu yıl kış sezonuna kadar tamamlanacak olan tüm mahallelerimizdeki vatandaşlarımız abone olabilir, devam eden kampanyamızdan da yararlanabilirler" dedi. 

Balgaz'ın kampanya döneminde abone başvurusunu kabul ettiği mahalleler şunlar:
"Bahçelievler, Hisariçi, Plevne, Altı Eylül, Hasan Basri Çantay, Kasaplar, Atatürk, Paşaalanı, Adnan Menderes, 1. Gündoğan, Gümüşçeşme, Toygar, Ali Hikmet Paşa, Maltepe, 1. ve 2. Oruçgazi, Ege, Yıldırım ve Eski Kuyumcular." 

Balgaz tarafından düzenlenen abonelik kampanyasında, vatandaşlar 180 dolar+KDV olan abonelik bedelini 8 veya 6 taksitte ödeyebilecek. Kampanya dahilinde abone olup, 31 Ağustos 2006 tarihine kadar gazını açtıran abonelere de 100 metreküp doğalgazın bedava verileceği açıklandı.
.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2006 Cumartesi 14:45:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?