7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Domuz gribinden mi öldü?

GAZETECİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaklaşık 2 ay önce günlük olarak yayınlanmaya başlayan yerel Hakimiyet gazetesi Genel Yayın Müdürü Hüseyin Nazım Cici, evinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, en son önceki akşam ağır soğuk algınlığı şikatiyle Edremit Devlet Hastanesi’ne gittiği öğrenilen Hüseyin Nazım Cici’den 2 gündür haber alınamaması üzerine gazeteciler bugün Çıkrıkçı Köyü yolu üzerindeki evine gittiler. Gazetecilerin yaklaşık 2 saat kapıyı çalıp cevap alınamaması üzerine durumu polise bildirdiler.

Çilingir çağırılarak kapısı açılan evde ölmüş olarak bulunan Cici’nin domuz gribi şüphesi ile ölmüş olabileceği ileri sürüldü. Bunun üzerine yetkililer, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldılar. Polis, olay yeri inceleme ile sağlık ekipleri, Çıkrıkçı Yolu Öznur Sitesi A Blok’taki apartmanı karantinaya aldı. Görevlilerin yanı sıra basın mensuplarının da özel kıyafetlerle görevlerini yapması ise dikkat çekti. Cici'nin komşularıda domuz gribi şüphesi nedeniyle tedirgin oldular. Hüseyin Nazım Cici'nin ani ölümü Edremit’te şok etkisine neden olurken, kesin ölümü ile ilgili inceleme sürüyor.

GAZETECİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2009 Salı 15:34:02
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 15:37:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?