3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

DP İl Balıkesir başkanlığına 2.aday

Demokrat Parti (DP) Balıkesir il kongresi öncesi aday adayı sayısı ikiye yükseldi. 

Ayvalık ve Burhaniye ve Edremit ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Erol Taşkesen, DP'den Balıkesir il başkanlığına talip olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz günlerde aday adaylığını açıklayan Mesut Akbıyık sayı 2'ye yükselmiş oldu. DP Edremit İlçe Başkanı Erman Akçay ve çok sayıda partiliye hitap eden Taşkesen, halkın menfaatleri doğrultusunda, DP'ye yakışan en iyi hizmeti vermeye hazır olduğunu söyledi. 

Taşkesen, "DP çatısı altında ilkelerimizle, dürüstlüğümüzle ve çalışkanlığımızla, 19 ilçe teşkilatımızla birlik içinde çalışacağız. Ben partimizin kuruluş aşamasından bu yana doğru yola gönül vermiş biriyim. Koltuklar gelip geçicidir. Asıl olan şey arkada bırakılan hizmetlerin geçerliliği ve kalitesidir. Seçimlerden sonra partimizin çatısı altında kaliteli siyaset yaparak, DP'yi hak ettiği seviyelere ulaştırıp, halkımıza hizmet yapacağız" dedi. 

İlçe ziyaretlerini sürdüreceğini söyleyen Taşkesen, DP'nin önümüzdeki yerel seçimlerde Balıkesir'de diğer partilerin üstünde oy alarak farkını ortaya koyacağını iddia etti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 17:58:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?