6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

DP'li Köse'ye Teksüt'ten destek

Demokrat Parti (DP) Gönen Belediye Başkan Adayı Hayati Köse'ye, Teksüt firmasının sahibi işadamı Cevdet Arınık ve işçilerden destek geldi.

Başkan Adayı Hayati Köse ekibiyle birlikte Gönen'de bulunan Teksüt fabrikasını ve firma sahibi Cevdet Arınık'ı fabrikasında ziyaret etti. Firma sahibi ve fabrikada çalışan 300 işçi Hayati Köse'ye seçimlerde başarılar dileyerek destek olma sözü verdiler.

Fabrikada işçilere hitaben bir konuşma yapan Köse, "Ülkedeki kriz ortamında ve işsizlik had safhaya çıkmışken bu kadar kişiye iş verebilmek onların evlerine ekmek götürmesini sağlamak çok güzel. Gönen'de 5-6 bin kişinin çalıştığı tabakhanelerde işyerlerinin kapanmalarından dolayı bugün 300-400 kişi kaldı. Gönen'de işsizlik çoğaldı.

Cevdet Arınık gibi başarılı işadamlarının girişimleriyle bölgemizdeki işsizlik sorununun üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi. İşadamı Cevdet Arınık ise, Gönen'de 2 dönem başarılı şekilde belediye başkanlığı yapmış ve halk tarafından çok sevilmiş bir başkan Hayati Köse'yi desteklemekten dolayı gurur duyduklarını ifade ederek, Gönen'in önündeki 5 yılı en iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Başkan Adayı Köse, işadamı Arınık ve işçiler toplantının ardından toplu olarak hatıra fotoğrafı da çektirdiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 09:51:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?