3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

DSP'den ilginç aday açıklaması

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Demokratik Sol Parti (DSP)teşkilatı, belediye başkanı adaylarını darbuka ve bağlama eşliğinde kamuoyuna açıkladı.

DSP İlçe Başkanı Mehmet Görk'ün makam odasında toplanan onlarca partili, parti üyesi olan emekli Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişi Mustafa Öztekin ve emekli okul müdürü Metin Özer'in çaldığı bağlama ve darbuka eşliğinde eğlendi. Edremit ilçesi ile Zeytinli beldesinin kesinleyen belediye başkan adaylarının açıklanacağı gerekçesiyle parti binasına çağrılan basın mensupları, karşılaştıkları manzara karşısında şaşırdı.

Edremit belediye başkan adayı olan emekli eğitimci Nihat Yenice, Zeytinli belediye başkan adayı S.Hasan Arslan ve İl Genel Meclisi üyesi adayı emekli okul müdürü Nevzat Tek, başkanlık makamında gerçekleşen sazlı sözlü adaylık açıklamasında harmandalı oynadı.

Adaylık dilekçelerini İlçe Başkanı Mehmet Görk'e veren adaylar, hep birlikte basın mensuplarına poz verdi. Farklı bir yöntem ile beraberlik içinde adaylarını açıklamak istediklerini belirten Görk, "Adaylarımıza güveniyoruz. DSP, Edremit ve beldelerinde yepyeni yüzlerle yerel seçime girmeyi hedefliyor. Demokratik sol düşünceyi benimsemiş, ülkesi ve halkı için çalışmayı kutsal bir görev olarak kabul etmiş, projeler üretebilecek, dürüst, şahsiyetli ve yüreklerinde insan sevgisi olan hırslı, azimli, halkın yanında, halkın sorunlarını çözmek amacıyla adaylık başvurusunda bulunan değerli arkadaşlarımızı açıklamak için bugün buradayız. Ben DSP adına değerli arkadaşlarıma başarılar diliyor, kendilerini kutluyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 18:44:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?