6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Düğünde silahlar konuştu!

Balıkesir'de bir düğünde meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece yarısından sonra gerçekleşen olay Adnan Menderes Mahallesi'ndeki bir restoranın düğün salonunda meydana geldi. Balıkesir terminalinde faaliyet gösteren bir yazıhaneyi işleten R.B.'nin oğlu S.B.'nin düğününde davetli olarak bulunan M.Ç. ve arkadaşları iddiaya göre kendilerini dışarıya çağıran bir kişinin bu davetini kabul etmedi. M.Ç. ve arkadaşları çıkmayınca içeriye giren silahlı grup düğün salonundaki M.Ç. ve arkadaşlarına kurşun yağdırdı. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre tabanca ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı saldırıda yaralananlar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Saldırıyla ilgili ihbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralı şahıslardan M.Ç., hayatını kaybederken, S.Y., Z.Ç. ve ismi öğrenilemeyen bir yaralının ise tedavilerinin sürdüğü, yoğun bakımdaki Z.Ç.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin sabah saatlerine kadar süren çalışmaları neticesinde silahlı saldırı olayının şüphelisi olarak 10 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı, yapılan aramalarda 5 adet silah ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildiği bildirildi. Polisin yaptığı araştırmada, olayın ölen M.Ç. ile hasımları arasındaki hesaplaşmadan kaynaklandığı kaydedildi.

Saat 01.00 sıralarındaki silahlı saldırının düğün eğlencesi sona erdikten sonra, davetlilerin dağılmasının ardından, aile fotoğraflarının çekimi sırasında gerçekleştiği öğrenildi. Olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2009 Pazar 13:07:00
Güncelleme :27 Aralık 2009 Pazar 14:11:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?