5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Düğünü kana buladılar!

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Güre beldesinin Pınarbaşı köyündeki bir düğünde, gençlerin bahşiş istemesiyle başlayan silahlı kavgada 1 genç öldü, aralarında 3 yaşında bir çocuğun da bulunduğu 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Pınarbaşı köyünde gerçekleşen düğüne Zeytinli beldesinden otomobil ile gelen alkollü 4 kişi, köy girişinde bulunan köyün gençleri R.K. (19) ve Ş.D. (23) ile karşılaştı ve düğün alayından oğlak parası istenmesi konusunda tartıştılar. Zeytinli’den gelen gençler, tartışmanın ardından saat 17.30 civarında düğün merasiminin gerçekleştiği köy meydanına gitti. Bir süre sonra eline ruhsatsız bir av tüfeği alan R.K., düğün alayının bulunduğu alanda, tartıştığı gençlere ateş açtı. Karşıt grubun gençleri de ateşe karşılık verince köy meydanı kana bulandı.

Mermilerin havada uçuştuğu çatışmada yaralanan Tolga Durak (18), C.S. (17), T.Y. (16), H.A. (42), S.D. (42) B.D. (19), A.Y. (27) ile 3 yaşındaki Ö.M. adlı çocuk düğün alayındaki araçlarla Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Tolga Durak, sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, diğer ağır yaralı genç C.S. ise, İzmir’de donanımlı bir hastaneye kaydırıldı ve ameliyata alındı.

Olay yerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, bölgede geniş çaplı araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 15:40:04
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 20:45:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?