3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Durmuş AKP'den aday adayı

AK PARTİ'DE ŞENOL DURMUŞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Balıkesir Teşkilatının tanınan ve sevilen isimlerinden Şenol Durmuş, partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Durmuş, Blaıkesir'de 8 milletvekililğinin hepsine talip olduklarını söyledi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Şenol Durmuş, parti teşkilatını yaptığı resmi başvurunun ardından bir basın toplantısı düzenleyerek amaç ve hedeflerini anlattı. AK Parti'nin Balıkesir'de kuruluşundan itibaren yer aldığı görevleri ve yaptığı çalışmalardan söz eden Şenol Durmuş, 20 yıllık aktif siyaset yaşamında teşkilatçılığın her kademesinde bulunduğunu söyledi. 2003-2004 yılında AK Parti İl Başkan Vekili olan Şenol Durmuş, 5 yıl İGM üyeliği, İGM AK Parti Grup Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. Görevlerinin ve yaptığı çalışmaların en iyi referansı olduğunu belirten Şenol Durmuş, "Teşkilatlar ve il genel meclis üyeleri arasında sağlamış olduğumuz birlik ve beraberlik ruhu, bütün Balıkesir sathına yayılan takdire şayan hizmetlerimiz, 2009 il kongremizde her şeye rağmen gösterdiğimiz performansla, halkımız ve teşkilatımız nezdinde gördüğümüz sevgi ve itibar nasıl bir milletvekili olacağımızın göstergesidir. Balıkesir'in 19 ilçesi, 964 köyünde, Dursunbey'in dağlarından Marmara Adasına, Sındırgı yaylalarından Ayvalık sahillerine ayak basmadığımız ve hizmet götürmediğimiz yer kalmamıştır" dedi.

"SİYASET BİR ZEVK"

AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Şenol Durmuş, siyaset yapmaktan büyük bir zevk duyduğunu söyledi. Siyasetin millete hizmet demek olduğunu belirten Durmuş, "Bütün bilgi ve birikimlerimi AK Parti'den milletvekili aday adayı olarak sizlerle, halkımızla paylaşmak istiyorum. Seyaset yapmaktan çok büyük bir zevk duyuyorum. İnsanlarımızın ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Aday adayı sayısının fazla olması memnuniyet verici. Bu partimizin iktidarda yıpranmadığının bir göstergesidir bana göre. 50'den fazla aday adayının olması, dolayısıyla çıtanın yükselmiş olması memnuniyet verici. Hep beraber hizmet edeceğiz. Balıkesir'de 5 olan milletvekili sayımızı inşallah 6, 7, 8 yapmak için çalışmalıyız. Bir dönem Doğru Yol iktidarında Balıkesir 7-0 yapmıştı. Şimdi AK Parti ile neden 8-0 olmasın? Teşkilat olarak çalışıp başaracağız. Milletvekili adaylığımın partide yeni bir ivme kazandıracağına eminim. Hiç kimse kimsenin rakibi değil. Kazanan AK Parti olacak, Balıkesir ve ülkemiz olacaktır. Allah utandırmasın. Sayın Başbakanımızın da dediği gibi Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu.

"BENİM SERMAYEM GÜLER YÜZÜM"

Basın açıklamasının sonunda tebrik yağmuruna tutulan Şenol Durmuş, Şehzade'nin Gülistan kitabından bir anekdot aktardı. Kitapta yer alan 5 öğüdü anlatan Durmuş, bir insanın mutlu ve sözünün geçerli olması için gerekli 5 hasletini para, meslek, ilim, sesinin güzelliği olarak saydıktan sonra bu 4 hasletten hiçbiri olmasa dahi güleç yüzlü olmasının geçerli olacağını aktardı. Durmuş, "Elhamdülillah, bizim yüzümüz güleç. Yüzümün güleç olmasından başka sermayemiz yok" dedi. Şenol Durmuş, teamül sonuçlarının açıklanacak olmasının çok olumlu bir karar olduğunu, aday adaylarının çalışmalarına teşvik olacağını belirterek halk ile bütünleşmek için çalışmalarını hızlandıracaklarını kaydetti. Katılımın yoğun olduğu basın toplantısında Şenol Durmuş'a Kocaavşar teşkilatından da büyük destek geldi.

TEAMÜL SONUÇLARI AÇIKLANACAK

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Şenol Durmuş, gerek partinin kuruluş aşamasında gerekse sonraki aktif siyasette teşkilatlarda aldığı görevleri esnasında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile çok sık görüşüp istişarelerde bulunduklarını, beraber görev yapma imkanı bulduğu için çok mutlu olduğunu, başarı ve performansının Genel Başkanları tarafından da takdir edildiğini vurguladı. AK Parti İl Sekreteri İsmail Maçin'e teamül sonuçlarının açıklanıp açıklanmayacağını soran Şenol Durmuş, "Balıkesir'de açıklanacak" cevabını alınca mutlu oldu. Şenol durmuş, teamül sonuçlarının açıklanmasının büyük önem taşıdığını belirterek çalışmalara hemen başlayacaklarını kaydetti. Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan'ın Balıkesir teşkilatında sempatiyle baktığı isimlerden biri olan Şenol Durmuş, son il başkanlığı atamalarında ismi en fazla konuşulan ve davet üzerine gittiği Ankara'da genel başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşmüştü. Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla mevcut il başkanına destek için çekilen Şenol Durmuş, milletvekilliği için umut taşıdığını, gerek delegeler gerekse teşkilatlar arasında yapılacak teamül yoklamalarından çıkacak sonuçlara göre kesin aday sıralamasında da yer alacağından da endişesinin olmadığını söyledi.

AK PARTİ'DE ŞENOL DURMUŞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
AK PARTİ'DE ŞENOL DURMUŞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
AK PARTİ'DE ŞENOL DURMUŞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
AK PARTİ'DE ŞENOL DURMUŞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2011 Cumartesi 13:33:00
Güncelleme :12 Mart 2011 Cumartesi 22:39:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Selim DURMUŞ IP: 78.175.218.xxx Tarih : 20.03.2011 16:04:53

Allah hayırlı etsin İnşallah.