6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Dursunbey EMITT 2009 Fuarı'nda

Balıkesir'in Dursunbey ilçesi, Emitt Fuarı'nda tanıtıldı. Yöresel ürünlerin sergilendiği Dursunbey standını Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da ziyaret ederek Valilik ve Kaymakamlığı kutladı.

Dursunbey Kaymakamlığı, 12-15 Şubat 2009 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'na katıldı. Turizm dünyasının buluştuğu bu fuara Dursunbey ilçesi de Kaymakamlığının organizasyonu ile ilk defa katılırken açılış programı kapsamında Dursunbey Kaymakamlığı standı yoğun ziyaretçi akınına uğradı.

Dursunbey ilçe standını Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu ile birlikte ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ilçe hakkında bilgi alırken Vali Selahattin Hatipoğlu tarafından Dursunbey'in geleneksel ürünlerinden, "yatık" ve "gitar cd'lik" hediye edildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı'nın da hazır bulunduğu ziyarette Dursunbey standını, Halk Eğitim Müdürü İbrahim Kurt ve iki kız öğrenci temsil etti. TÜYAP 6. salonda yer alan Dursunbey standını daha önce bu ilçede kaymakamlık yapmış olan, son valiler kararnamesi ile Bitlis Valiliği görevine atanan Vali Nurettin Yılmaz da ziyaret edip yetkililerden bilgi aldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 18:27:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?