3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Dursunbey MYO'da mezuniyet sevinci

Balıkesir Üniversitesi Dursunbey Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) mezuniyet sevinci yaşandı. 

Dursunbey'deki mezuniyet törenine BAÜ Rektörü Prof. Dr. Şerif Saylan, Dursunbey Kaymakamı İbrahim Küçük, Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, Askerlik Şubesi Başkanı Sedat Karabay, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Hiçdurmaz, Dursunbey MYO Müdürü Fuat Özer ile öğrenci yakınları katıldı. Dursunbey MYO Halk Oyunları ekibinin Karadeniz yöresinden sergilediği folklor gösterisi beğeniyle izlendi. 

Törende konuşan okul müdürü Yrd. Doç. Fuat Özer, okulun, "Takı Tasarım Bölümü"nün bu yıl çok güzel işler yaptığını, bazı büyük firmaların da bu bölüm atölyelerine destekler verdiğini belirterek, teşekkür etti. Fuat Özer, yeni eğitim ve öğretim döneminde Takı Tasarım Bölümünün 2. öğretiminin açılacağını, böylelikle alınacak öğrenci sayısının da artacağını müjdeledi. BAÜ Rektörü Prof. Dr. Şerif Saylan, Dursunbey MYO'dan memnun olduklarını, okulun çok kısa bir zaman içinde büyük bir ilerleme kaydettiğini söyledi. Dursunbey Kaymakamı İbrahim Küçük de, yüksek okulun ilçe için büyük bir önem taşıdığını kaydetti. Kaymakam Küçük, "Okulun yaptığı etkinlikler ve sergiler sayesinde Dursunbey kendini tanıtma imkanı bulmaktadır" dedi. 

Dursunbey MYO'nun okul birincisi de Takı Tasarım Bölümü'nden çıktı. Dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesinin ardından diplomalarını alan mezunlar hep birlikte hatıra fotoğrafı çekilirken, keplerini aynı anda havaya fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadılar. Mezuniyet törenine katılanlara geleneksel pilav ve ayran ikram edildi. Tören, davetlilerin, Takı Tasarım Bölümü öğrencilerinin hazırladığı el emeği, göz nuru ürünlerin teşhir edildiği serginin gezilmesiyle sona erdi. Öğleden sonra da ilçenin ünlü Suçıktı mesire yerinde öğrenci aileleri için bir müzik etkinliği düzenlendi.

.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 18:22:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?