6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Dursunbey'de şüpheli ölüm!

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde polislikten emekli bir kişi sokakta ölü olarak bulundu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken cenaze otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Dursunbey'de ikamet eden Süleyman Bayoğlu (55) 2000 yılında polislikten emekli olduktan sonra Dursunbey'e yerleşti. Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Süleyman Bayoğlu'nun maddi sıkıntı yüzünden ek iş yaptığı, Halk Eğitim Merkezi'nden aldığı kalorifer yakma belgesi ile kalorifer yaktığı öğrenildi.

Hafta sonu kalorifer yakmak için sabah saat 5 sıralarında evinden çıkan Süleyman Bayoğlu, Çarşı camii arkasında sabah namazına gelen vatandaşlar tarafından sokakta ölmüş halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polisler durumu savcıya bildirdi. Dursunbey Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ölümü şüpheli bulunan şahsın cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polisin ifadesini aldığı vatandaşlar, namaza giderken yerde yatan şahsın alkolik birisi zannettiklerini, camiden çıktıktan sonra aynı kişinin hala yerde yattığını görünce hemen polisi aradıklarını söylediler. Süleyman Bayoğlu'nun geçimsizlik yüzünden ailesinden ayrıldığı, eşi ve çocuklarının Bursa Kestel'de ikamet ettikleri, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 14:59:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet ASLANER IP: 88.244.134.xxx Tarih : 25.02.2009 12:58:44

Allah Rahmet eylesin .Ne zaman haberi çıktı o ölen benım dayımm.. :S:S