6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Dursunbey'de 'tracing' keyfi

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, "tracing" keyfi yaşandı. Gençlik ve Spor Müdürlüğünün düzenlediği doğa sporuna Kaymakam İbrahim Küçük eşi Bilgi hanımla birlikte katıldı.

Dursunbey Gençlik ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen yürüyüşe Kaymakam İbrahim Küçük, gençlik spor müdür vekili Mustafa Karaduman, belediye meclis üyesi Cemal Ergenç ve bazı öğretmenler katıldı. Neşeli ve yararlı geçen doğa yürüyüşünde rafting görüntüleri de yaşandı. Balıkesir'in en büyük yüzölçümüne sahip olan, ormanlarıyla ünlü Dursunbey'in doğa sporu için çok uygun bir coğrafya olduğunu belirten yetkililer, tracing yapmak isteyenleri Dursunbey'e beklediklerini söylediler. Dursunbey Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün organizasyonu ile hafta sonu gerçekleştirilen doğa yürüyüşü Değirmenciler köyünden başladı.

Doğa ile iç içe kalan sporcular, kahvaltıyı yayla bölgesinde yaptı. "Saranki" lakaplı Sakin İpekçi'nin rehberlik yaptığı yürüyüşe Dursunbey Kaymakamı İbrahim Küçük eşi Bilge hanımla birlikte öncülük etti. Günün sonunda yorgun fakat mutlu bir şekilde ilçeye dönen grup, başka yürüyüşlerde buluşmak için anlaştı. "Darısı diğer yürüyüşlerin başına" diyen Dursunbey Kaymakamı İbrahim Küçük, doğa yürüyüşünün düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ettti.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 10:03:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?