7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Dursunbey'de Yılmaz'la hizmete devam

Balıkesir'in Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, seçimden başarıyla çıktı.

Hemşerilerinin güven oyunu alan Yılmaz, makamına dualarla geçti.
Dursunbey'de belediye seçimlerini kazanan AK Parti'nin adayı mevcut başkan Mehmet Ruhi Yılmaz, hizmetlere ara vermeden devam edeceklerini söyledi.

"Hizmete devam" diyen Yılmaz, kendisine güven oyu veren ilçe halkına teşekkür etti. Belediye Başkanı Yılmaz ve yeni meclis üyeleri, belediye hizmet binası önünde düzenlenen tören ile yeni dönemdeki görevlerine başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından toplanan vatandaşlara hitap eden AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir, tüm Dursunbeylilere teşekkür etti.

Yeniden seçilen Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, "Ben ve meclis üyeliğine seçilmiş arkadaşlarımız şu andan itibaren parti rozetlerimizi bırakıp yakalarımıza hizmet rozeti, Türk bayrağı rozeti takacağız. Belediyemizde 3. dönem belediye başkanlığına seçildim. Artık belediyecilikte ustalaşmış olarak daha güçlü hizmet vereceğime inanıyorum. Kesinlik ayrım yapmaksızın halkıma hizmet etmeye söz veriyorum" dedi.

Dursunbey İGM üyeleri ile kalabalık vatandaş topluluğunun katıldığı törende Dursunbey Müftüsü Mehmet Çakmak dua okudu. Daha sonra makama geçen Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, tekrar devraldığı görevini en iyi şekilde yerine getireceğini ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 16:56:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?