3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Dursunbey'e spor kompleksi

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde halka açık spor kompleksi yapıldı. Belediye tarafından kurulan komplekste bulunan çeşitli spor aletleri vatandaşların hizmetine sunuldu. 

Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, küçük spor kompleksinde ilk etapta aynı anda 14 kişinin spor yapabileceğini, iki spor aletinin daha ilave edileceğini, böylece 20 kişinin aynı anda spor yapabileceğini belirtti. Başkan Yılmaz, "Spor kompleksinde, bel esnetme aleti, bisiklet, bacak esneme, çalıştırma aleti, bacak itme güçlendirme aleti, iç ve dış bacak güçlendirme aleti ile uzay yürüyüşü aleti yer alıyor. Barfiks çekiş aleti ile vücut geliştirme aletleri de yerleştirilecek. Saz mesire yerinde çim, yürüyüş yolu, halı saha, açık amfi ve yüzme havuzları tamamlandı. Spor kompleksimizle ilgili çalışmalar devam ediyor. Kompleks 12 bin 500 YTL.'ye mal oldu" dedi. 

Spor kompleksinde inceleme yapan Başkan Yılmaz, burada vatandaşlarla ve gençlerle birlikte aletli jimnastik hareketleri yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, 2008 yılı sonuna kadar ilçe merkezine 1 trilyon 800 milyarlık daha yatırım yapılacağının müjdesini verdi. Dursunbey'e hizmet etmeye ara vermeden devam edeceklerini kaydeden Yılmaz, halen yapımı devam eden çalışmalardan başka, yıl sonuna kadar bitirilecek şekilde hazırlanmış onay bekleyen projelerin de olduğunu söyledi.

.
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2008 Pazar 10:00:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?