5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

E-87 köstebek yuvasına döndü

E-87 KARAYOLU KÖSTEBEK YUVASI GİBİ

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi sınırlarından geçen Çanakkale ile İzmir’i birbirine bağlayan E-87 Karayolu’nun yağmur ve kötü hava koşullarından oluşan çukurlar nedeniyle şoförleri kabusu haline geldiği belirtiliyor.

Özellikle son günlerde meteoroloji yetkililerinin yapan yağmurların kilometrekare başına rekor yağışlar olarak niteledikleri yağmurların ardından E-87 Karayolu’nun Ayvalık-Altınova arasında asfalt üzerinde derin çukurlar oluşturduğu gözleniyor. Yağışlar ve olumsuz hava koşullarının ardından asfalt duble yol üzerinde oluşan çukurların araçları ve kendilerinin yanı sıra yolcuların can güvenliği için çok ciddi tehdit oluşturduğunu kaydeden şoförler, “AK Parti iktidarı tarafından Çanakkale-İzmir yolu üç dört yıl önce duble yol olarak genişletilmişti. Genişleyen yolda şimdi araçlar ne de olsa daha güvenlidir diyerek süratli seyretmeyi tercih ediyorlar. Ancak yağışlı havalarda yoldaki bu derin çukurların su ile kaplanmasından dolayı, bunu fark edemeyen sürücüler hızla bu çukurlara giriyorlar. Hızla bu çukurlara giren bir aracın maddi hasarını bir yana bırakın, bazen kaza yapması ihtimali de artıyor. Yetkililerin bu çukurlara bir an önce hiç değilse yama yapmalarını istiyoruz’’ şeklinde konuşuyorlar.

E-87 KARAYOLU KÖSTEBEK YUVASI GİBİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 00:10:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Okan ORAL IP: 88.247.242.xxx Tarih : 17.02.2010 15:47:45

Karayolları yetkilileri sağolsun dolduruyorlar , ama ne doldurma . Kumla , toprakla dolduruyorlar , ilk yağmurda , rüzgarda tekrar eski delik deşik hale geliyor. 10 gün önce çukurlardan kaçan araç 3 kişinin ölümüne neden oldu. Yazın döktükleri çakıl taşlarından , kışın yamayamadıkları deliklerden insanlar ölüyor. Ama insanın değeri yok ki ölen ölür , kalan sağlar bizimdir hesabı gidiyor. Bir yetkilide bir soruşturma açıp ilgilenmiyor bu durumlarla.