7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Edincik Sahil bandı ihalesi açılıyor

Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Edincik beldesinde belediye tarafından yapılacak olan sahil bandı projesinin ihalesi 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, seçimlerden önce vatandaşlara söz verdikleri projeleri tek tek gerçekleştirmeye başladıklarını belirterek, sahil bandı projesinin de yaz aylarında tamamlanacağını söyledi. Sahil bandı projesi için açılacak olan ihalenin 26 Mayıs tarihinde yapılacağını ifade eden Başkan Yağcı, "Edincik altı mevkisinde vatandaşlarımızın güzel zaman geçirebileceği ve insanlarımızı yeniden denizle buluşturabileceğimiz bir alan yapacağız.

Sahil bandı projemiz kapsamında o bölgeye piknik alanı, yürüyüş alanları ve büfeler yapacağız. Edincikliler güzel havalarda gününü geçirebileceği, ailesiyle rahat ve huzur içinde piknik yapabileceği, sahilde yürüyüş yapabilecekleri bir yaşam merkezi kuracağız. İhalenin yapılmasının ardından hemen çalışmalara başlanacak ve kısa sürede içinde bu proje tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine girecek" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 17:25:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?