3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Edincik'e kadın başkan adayı

Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Edincik Belediye Başkanlığı için Rabia Yazıcı AK Parti'den aday adaylığını açıkladı.

Uzun yıllar Edincik Belediyesi'nde veteriner hekimlik görevini yaptıktan sonra istifa eden Rabia Yazıcı, Bandırma Eken Prestij Otel'de düzenlediği basın toplantısında AK Parti'den Edincik Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Edincik Belediyesi'nin her kademesinde 21 yıl boyunca hizmet verdiğini ve Edincik halkının ortak sevinçlerini, üzüntülerini, bireysel ve toplumsal sorunlarını yakından bildiğini ifade eden Rabia Yazıcı, "Belediyecilik tecrübemi, AK Parti'nin belediyecilik anlayışıyla birlikte yeni projeler ve atılımlarla, küçülen değil büyüyen Edincik yapmak için kullanmak istiyorum. Güvenilir, herkesi kucaklayan, eş dost hesapları yapmayan, halkıyla gönül gönüle birlikte yaşayan, cesur, yenilikçi, tarım ve hayvancılığın önemini bilen, işletmelerine ve el sanatlarına sahip çıkacak biri olarak bu göreve ve hizmete hazırım. Ben Edincik'te doğmadım ama Edincik'te doydum ve Edincikli oldum" dedi.

1960 yılı Konya doğumlu olan Rabia Yazıcı evli ve 2 çocuk annesi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 20:24:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?