6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Edincik'te Başkan Yağcı göreve başladı

Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Edincik beldesinde yeni seçilen Başkan Mehmet Yağcı düzenlenen törenle görevine başladı.

Edincik Meydanı'dan Atatürk Anıtı'nda şehitler için saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Edincik Belediyesi önünde tören düzenlendi. Belediye binası önüne getirilen dananın kesilmesinin ardından toplu olarak dua okundu.

Törenin ardından yeni Başkan Mehmet Yağcı görevi eski başkan Fevzi İpek'ten devraldı. 3 dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra son seçimlerde aday olmayan Fevzi İpek, görevi devrettiği Mehmet Yağcı'yı tebrik ederek başarılar diledi. Başkan Mehmet Yağcı ve ekibinin Edincik'in daha ileri noktalara götürülmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarına inandığı ifade eden İpek, istenildiği takdirde Yağcı ve ekibine her zaman yardımcı olmaya hazır olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Yağcı ise seçim sürecinde kendilerine destek veren parti üyelerine ve kendilerine gösterdikleri ilgi ve teveccühten dolayı tüm Edincik halkına teşekkür etti. Başkan Yağcı, artık tüm Edinciklilerin başkanı olduğunu ifade ederek parti rozetini çıkarttığını ve partili ayrımı yapmadan her kesime eşit şekilde hizmet götüreceklerini söyledi.

Seçin döneminde hazırladıkları projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalara bugünden başlayacaklarını kaydeden Yağcı, ilk iş olarak Edincik otobüslerinin Bandırma'da şehir merkezine girme konusunu Bandırma Belediyesi'yle görüşerek çözüme kavuşturacaklarını belirtti. Törenin ardından Yağcı ve ekibini tebrik etmek için vatandaşlar belediye önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 17:16:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?