3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Edremit Adliyesi'nde son hazırlıklar

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yeni yapılan ve Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in açacağı Adliye Sarayı binasında açılış töreni için son hazırlıklar yapılıyor. 

Devlet yatırımları kapsamında kısa sürede yapılarak geçtiğimiz hafta fiilen hizmet vermeye başlayan yeni Edremit Adliye Sarayı binasında hummalı bir çalışma gözleniyor. Son hazırlıklar hızla gerçekleştirilirken, iki gündür de bina çevresinde asfalt çalışmaları yapılıyor. 

Geçtiğimiz gün, konuyla ilgili bilgi vererek, 02 Ağustos Cumartesi günü binanın açılışını gerçekleştirmek için Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in ilçeye geleceğini duyuran Edremit Cumhuriyet Başsavcısı Can Konuklar, Edremit'e yakışır bir bina kazandırıldığını söyledi. Bina içinde tüm hazırlıkların tamamlandığı öğrenilirken, bina çevre duvarları ile, rüzgar nedeniyle vatandaşları toza boğan yol sorunu iki gündür giderilmeye çalışılıyor. Aralıksız çalışan ekipler, binaya ulaşım sağlayan tüm asfalt olmayan cadde ve sokakları asfaltlarken, toz sorununu da ortadan kaldırdı. Son bahçe düzenlemeleri bitme aşamasında olan Adliye Sarayı binasının açılış töreni, belediye hoparlörlerinden halka duyurulurken tüm vatandaşlar törene davet edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 17:01:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?