7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Edremit Belediye Meclisi toplandı

Edremit Belediye Meclisi, seçimler öncesi son kez toplandı.

Belediye Başkanı Yunus Bozbey'in meclis başkanlığını yaptığı toplantıda, 9 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. 29 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde son kez bir araya gelen meclis üyeleri, bir dahaki toplantıda kendilerinin bulunmayacağını ifade etti.

Toplantı sonrasında basın mensupları ile bir araya gelen başkan Bozbey, bir dahaki meclis toplantısını yeni belediye hizmet binasının meclis toplantı salonunda yapacaklarını söyledi.

Seçimler öncesinde son kez bir araya gelindiğine dikkat çeken Bozbey, "Meclisimiz mahalli idareler seçimleri öncesinde son kez toplandı. Bu meclis son 5 yılda çok önemli projelere imza attı ve adını tarihe yazdırdı. Bu meclis üyelerimizin unutulmasına ihtimal bile verilemez. Hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse bir dahaki meclis toplantımızı yeni hizmet binamızda gerçekleştireceğiz. Edremit Belediyesi'nin son 5 yıllık icraat dönemi ile ilgili bir takım dedikodular ve yalanlar ortaya çıkartılıyor. Edremit Belediyesi son 5 yılda ilçeye hatırı sayılır miktarda ve kalitede hizmetler kazandırdı. Halkın refahı için büyük yatırımlar yapıldı. Yatırımların hayata geçirilmesi, yapılarak hayata geçirilememesinin yanında hiçbir şey kalır. Önemli olan yatırımların hayata geçirilerek halkın kullanımına sunulmasıdır. Ben ve ekibim, ilçemizdeki hizmet atağımızı, halktan aldığımız güç ile aynı hızda ve kalitede sürdürmeye devam edeceğiz. Dedikodulara kulak asmadan, sadece işimizi yapmaya devam ediyoruz. Mahalli idareler seçimlerinin tüm halkımıza ve ulusumuza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 14:37:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?