3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Edremit Belediye Meclisi toplandı

Edremit Belediyesi, eylül ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. 

Belediye hizmet binasındaki meclis toplantı salonunda gerçekleşen eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda 16 genel gündem ve 6 ek gündem maddesi olmak üzere toplam 22 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. 

Belediye Başkanı Yunus Bozbey'in başkanlığındaki toplantıda ilk olarak meclis üyeleri arasından 2 kişi encümen üyesi olarak seçildi. Daha sonra belediyenin her yıl çok sayıda öğrenciye sağladığı burs yardımlarının bu yılki miktarı belirlendi. Alınan karara göre, burs ücretleri 300 YTL'den 350 YTL'ye çıkartıldı. Geçtiğimiz ay yapımı tamamlanan Cumivasat Mahallesi'ndeki spor kompleksi ve çocuk bahçesi tesislerine oy birliğiyle 'Oruçoğlu Parkı' adı verildi. Toplantının ilerleyen aşamalarında ise gündem maddeleri arasında yer alan plan tadilatlar raporları görüşüldü ve karara bağlandı. 

Geçtiğimiz ay tatile giren belediye meclisinin biriken gündem yoğunluğu dikkat çekerken, toplantı sırasında kısa bir konuşma yapan Başkan Bozbey, 4 buçuk yıldan beri üstün gayretler gösterdiklerini söyleyerek, "Edremit Belediyesi, son 4 buçuk yıldır hiç bu kadar hareketli çalışmamıştı. Zaten görünenler ortadadır. Belediyemizin son yıllarda yaptığı hizmetleri saymakla bitiremeyiz. İnşallah ömrümüz yettiği yere kadar da yepyeni hizmetlerle halkımızın yanında olacağız. Bu çalışma şevkimizin ve hızımızın hiç kesilmemesini temenni ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 16:14:00
Güncelleme :5 Eylül 2008 Cuma 16:17:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?