3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Edremit Belediye Meclisi toplandı

Balıkesir'in Edremit Belediyesi, Haziran ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. 

9 gündem ve 1 ek gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, belediye 2008 mali yılı bütçe gelir tarifesinin 21. maddesi için gerekli düzeltme yapılması görüşülerek, belediye içme suyu inşaatında kullanılmak üzere alınan 6 trilyon TL'lik kredinin 1 trilyon 400 milyar TL'lik kısmının iptal edilip, aynı kredinin belediye hizmet binası inşaatında kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan ek kredi işlemleri için riyasete yetki verilmesi kararlaştırıldı. 

Meclis toplantısında 4 yıllık icraatları değerlendiren Bozbey, "Bu meclis hep ilklere imza atmış bir meclistir. Bu meclis bu güne dek aldığı tüm kararlarda, Edremit'in geleceğini garanti altına almak için gecesini gündüzüne katarak çalışmıştır. 4 yılda 25 yıla değer işler başarmıştır. Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki; Bir terazinin kefesine bu yönetimin yaptığı 4 yıllık icraatları koysanız, diğer bir kefesine de 5 döneme eş değer 25 yıllık icraatları koysanız inanın bu yönetimin yaptığı işler ağır basar. İşte Eybek suyu projemiz, işte belediye binası projemiz, Toki, Adliye binası, kapalı spor salonu, Devlet Hastanesi, havaalanının uluslararası uçuşlara açılması, Çevre Yolu inşaatları gibi büyük yatırımlar bu dönemde gerçekleşmiştir. Bu meclis 4 yıl içinde Edremit'te tarihler yazan bir meclis olmuştur. İşte görüyorsunuz her proje başlı başına bir tarih. Biz çalışmaktan yorulmadık, yorulmayacağız" dedi. 

Meclis toplantısında ayrıca, imar komisyonuna havalesi yapılan komisyon raporları ve plan tadilatları da görüşülerek karara bağlandı.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 15:15:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?