3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Edremit Belediyesi faaliyetlerini anlattı

Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel basın kuruluşlarıyla bir araya geldi.


Entur Termal Otel'deki kahvaltılı basın toplantısında konuşan Belediye Başkanı Yunus Bozbey, belediye hizmetlerini değerlendirdi. Başkan Bozbey, Edremit'e üniversite kurulması için girişimlerde bulunduklarını anlattı.

Basının tarafsızlığını koruduğu sürece saygınlığını muhafa edeceğini kaydeden Yunus Bozbey, "Basın tarafsız olduğu müddetçe saygınlığını korur. İlçemizde de her tür konuda bu tarafsızlığı yansıttığınıza inanıyorum. Basın, yerel yönetimlerin bir parçasıdır. Hep birlikte olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir konu olamaz. İlçemizin geleceği için ne gerekiyorsa omuz omuza yapıyoruz. Sizlerin desteği kesinlikle göz ardı edilemez düzeydedir. Siz gazeteciler, bizimle halk arasında bir köprü görevi görüyorsunuz" dedi.


Belediye Başkanı Yunus Bozbey, 4 yıllık görev süresinde ilçede ciddi bir yatırım hamlesi yaşandığını söyledi. Bozbey, "ilçede 5 yıldızlı oteller yapmak ve yeni termal tesisler kazandırmayı hedefliyoruz. Havaalanı mutlaka olacaktır, kimse kuşku duymasın. İlçemizdeki esnaf camiasını harekete geçirmek için cazibe alanları oluşturacağız. Darsofa Mahallesi'nde bir diş hastanesi inşa ediyoruz. Yakın zamanda ev ve dükkan kiraları belli bir seviyede tutulacak. Mesela, sadece çevre yolu civarında 807 adet yeni daire var. Edremit her geçen gün gelişiyor, büyüyor. Edremit'te ne yaptıysak yakın zamanda siz basın mensuplarıyla birlikte bir gezi düzenleyip hepsini yerinde göreceğiz" diye konuştu.


Belediye başkanı Yunus Bozbey, hakkında ileri sürülen asılsız iddialarla ilgili rahatsızlığını ifade ettiği basın toplantısında "Zengin olanları daha da zengin etmek gibi bir gayemiz olmadı. Bizim verilemeyecek bir hesabımız yoktur" diyerek tepkisini dile getirdi.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 22:41:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?