6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Edremit Belediyesi sitesini yeniledi

Balıkesir'in Edremit Belediyesi, resmi web sitesi olan 'www.edremit-bld.gov.tr 'yi yeni şekli ve içeriği ile hizmete açtı.

Çağın gelişen teknolojik sistemlerini sonuna kadar kullanarak hizmet verme çabası içindeki Edremit Belediyesi, internet üzerinden yayın yaptığı 'www.edremit-bld.gov.tr' adresli resmi web sitesini yeni yüzü ile halkın hizmetine sundu.

Yenilenen web sitesinde halkın faydalanabileceği daha fazla link bulunduğunu belirten belediye başkanı Yunus Bozbey, teknolojik gelişmelerin halkı ve kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Vatandaşların, görüş, istek ve şikayetlerini belediyeye gitme zahmetinde bulunmadan evlerinden yada iş yerlerinden internete girerek, her gün güncellenen web sitelerine yapabildiklerini hatırlatan başkan Bozbey, "Belediyemizin yılardır internet üzerinden hizmet verdiği 'www.edremit-bld.gov.tr' adresli web sitemiz yeni yüzüne kavuştu ve daha da güçlendirildi. Eskisine oranla içeriği arttırılan ve çekici bir görselliğe ulaşan web sitemizde belediyemizin tüm icraatlarını görüp ayrıntılarıyla inceleyebilir, fotoğraf galerimiz ile yerinizden kalkmadan şehir turu atabilir, yapımı süren ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili bilgi edinebilir, önemli telefon numaralarına kolayca ulaşabilir ve her şeyden önemlisi görüş, istek ve şikayetlerinizi belediyemize gelmeden, oturduğunuz yerden kolayca bize ulaştırabilirsiniz. Sitemiz her gün güncellenmekle birlikte görüş, istek ve şikayetlerinizi belirten notlarınızı vakit geçirmeden cevaplayarak dikkate almaktayız. Çağın gelişen teknolojik sistemlerini kullanarak halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 17:53:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?