3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Edremit Çevre Yolu inşaatı bitiyor

Edremit ilçesine gelen Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, Belediye Başkanı Yunus Bozbey ile birlikte devlet yatırımlarını inceledi. Başkan Bozbey, Edremit Çevre Yolu inşaatının tamamlanarak kıza zamanda hizmete açılacağını müjdeledi. 

Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, Belediye Başkanı Yunus Bozbey ile birlikte devlet yatırımlarını inceledi. TOKİ, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, çok amaçlı sosyal tesisler, sağlık kompleksleri ve parklar, yeni Adliye Sarayı gibi yerleri yerinde inceledikten sonra Bursa Karayolları Bölge Müdürü Turgay Mescitoğlu ve TEDAŞ İl Müdür Yardımcısı Kemal Taşkın'ı da yanına alan Özgün, Kaklım Çevre Yolu ile E-87 Çevre yollarını inceledi. İnşaat çalışmaları henüz bitmediği için hizmete açılamayan yolların ihalelerinin kısa zamanda yapılacağını söyleyen Başkan Bozbey, yetkililere ayrıntılı bilgi vererek isteklerini dile getirdi. 

Edremit'teki çevre yollarının hayati önem taşıdığına dikkat çeken Bozbey, "Edremit'te yıllardır hiçbir yönetimin yapmadığı hizmet bizim 4 buçuk yıllık görev süremizde gerçekleştirilmiştir. Sadece halkın menfaatlerini dikkate alarak yapılan hizmetlerin en önemlilerinden birisi de çevre yollarımızdır. Bu hizmette de son aşamaya gelindi. 
İnşallah önümüzdeki günlerde ihaleler yapılacak ve Edremit'e yakışan çevre yollarımızı kullanmaya başlayacağız. Yolların hizmete girmesiyle birlikte ilçedeki trafikte rahatlamalar olacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 20:33:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?