7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Edremit MHP’ye taze kan

EDREMİT MHP’YE 40 YENİ ÜYE KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir’in Edremit İlçe Teşkilatı’na yeni katılan 40 üye için rozet takma töreni düzenlendi.

Hafta sonu, MHP Edremit İlçe Teşkilatı binasında gerçekleştirilen tören ile, partiye yeni kayıt yaptıran 40 kişiye rozetleri takıldı. Çoğunluğunu farklı siyasi partilere mensup eski üyelerin oluşturduğu 40 kişiye, MHP rozetlerini MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Soylu taktı.

Günün önemini belirten kısa bir konuşma yapan başkan Ahmet Soylu, teşkilata yeni kayıtların çığ büyüdüğünü ve bundan sonraki katılımlar ile alakalı rozet takma törenlerini 40’ar kişilik gruplar halinde gerçekleştireceklerini vurgulayarak, “Bu hafta sonu, teşkilatımıza 40 tane yeni üye kaydı yapmış bulunmaktayız. Üye kayıtlarımız her ay 40 kişilik guruplar halinde kaydedilecektir. 40 rakamı bizim için kutsaldır. Her 40 tane yeni üyeyi partimize gruplar halinde kazandırmaya devam edeceğiz. Amacımız ve hedefimiz ise, MHP’ye Edremit’te birinci parti yapmaktır. Bütün sevilen, tanınan esnaf, iş adamları, her guruptan insanı partimize katmaya devam ediyoruz. Daha ileriki zamanlarda çok tanıdım simaları partimizde göreceksiniz. Ama bu önümüzdeki ay içerisinde olacak. Muhtemelen bu yeni üye kayıtlarını her ayın 30’unda yapacağız. Partimize yeni katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Partimize gelmek isteyenleri de davet ediyoruz. Kayıt talepleri çığ gibi artıyor. Kapımız herkese açıktır” diye konuştu.

Başkan Ahmet Soylu, partiye katılanların rozetlerini, MHP Kadın Kolları Başkanı ile birlikte takarken, üye sayılarının yeni kayıtlarla birlikte 786 kişiyi bulduğunu ve yakın zamanda bu sayının bin kişinin üzerine çıkacağını belirtti.

EDREMİT MHP’YE 40 YENİ ÜYE KATILDI
EDREMİT MHP’YE 40 YENİ ÜYE KATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2009 Pazar 15:36:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?