6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Edremit Siyah-Beyaz oldu

Beşiktaş’ın, Denizlispor’u yenerek elde ettiği şampiyonluk, Balıkesir’in Edremit ilçesinde coşkulu kutlamalara neden oldu.

Beşiktaş, ligin son haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yenerek, 2008-2009 sezonunu şampiyon olarak tamamladı ve ilçedeki Beşiktaşlı taraftarlar maçın bitiminde Cumhuriyet Meydanı’na akın etti. Üzerlerine Beşiktaş formaları giyerek ellerine aldıkları takım bayraklarıyla kısa sürede meydanı dolduran yaklaşık bin taraftar, meşaleler yaktı ve oyunlar oynadı. Edremit Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Muharrem Yaşar ile dernek yöneticilerinden Hilkat Parıltan’ın öncülüğünde hazırlanan ses sisteminden Cumhuriyet Meydanı’nda Beşiktaş şarkıları çalındı.

Taraftarlar, zaman zaman bir araya gelerek şehrin ana caddelerinde tur attı ve dev Türk bayrakları açtı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin geniş güvenlik önlemleri aldığı kutlamalarda onlarca araç konvoy oluşturarak korna çaldı. Otomobillerin camlarından sarkan fanatik taraftarlar, seyir halindeki otomobillerin üzerlerine çıktı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren kutlamalarda bazı park halinde bulunan otomobiller hasar gördü.
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 12:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?