3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Edremit TOKİ konutları tamamlandı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapılan konutlar tamamlandı. 

İlçenin çehresini değiştiren ve 252 adet F tipi, 160 adet de Y tipi konutun yer aldığı inşaat çalışmaları tamamlandı. Toplam 412 konutluk TOKİ projesinin hazır olduğu ve çevre düzenlemelerinin yapıldığı kaydedildi.

İnşaat çalışmalarını sürdüren yüklenici firmanın şantiye şefi Adnan Şeker, şu günlerde çevre düzenlemeleri yapıldığını ve bu çalışmaların da çok yakın zamanda tamamlanacağını bildirdi. Anahtar teslimatları için sabırsızlıkla yüklenici firmanın işini bitirmesini beklediklerini belirten Belediye Başkanı Yunus Bozbey, TOKİ konutlarında yaptığı inceleme esnasında,

"Bir yıl önce bomboş bir arazi vardı burada. Gelişimin ve değişimin gerçekleşeceğine kimseler inanmıyordu. İbrahimce'de dönüşüm bizimle başlamış oldu. Devamı da gelecektir. Buralar modern, yaşanır bir yer haline getirildi. Edremit'in her köşesine ayrı bir hizmet sunuyoruz. Edremit'in sadece Cumhuriyet Meydanı'ndan ibaret olmadığını yapılan hizmetler göstermektedir. Bu projemizi rüyalarında görenler olsa inanmazdı. Biz hayalleri gerçeklere dönüştürmesini severiz. Eybek suyu gibi, yeni belediye binası gibi. TOKİ konutlarının sabırsızlıkla beklenen anahtar teslimleri çok yakın zamanda gerçekleştirilecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 18:00:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?