6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Edremit'te 112 tepkisi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde kahvehanede otururken sandalyeden kayıp başını duvara çarpan kişiye 112 Acil Servis ekibinin geç müdahalesi tepkiye sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, olay Kapıcıbaşı Caddesi üzerindeki bir kahvehanede meydana geldi. Sandalyeye oturmak üzereyken kayıp düşerek başını duvara çarpan 50 yaşındaki Reşat Karabıyık kanlar içinde kalarak kendinden geçti.

Çevre sakinleri durumu hemen polis ve 112'ye haber verdi. Hemen gelen polisler şahsa ilk müdahaleyi yaparken, 112 ambulansının ise yaklaşık yarım saat sonra olay yerine gelmesi Kapıcıbaşı Mahallesi Muhtarı Hikmet Mamur ve vatandaşların tepkisine sebep oldu. Yaşlı adam 112'nin gelmesi ile Edremit Devlet Hastanesi'ne, oradan da Burhaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Karabıyık'ın durumun ağır olduğu, sol tarafına felç indiği öğrenildi.

Vatandaşlar 112'nin şehir dışından geldiği için hep merkezdeki vak'alara geçiktiğini belirterek, 112'nin şehir merkezinde ya da eski hastanenin bulunduğu yerde konuşlanması gerektiğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 18:17:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?