5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Edremit’te ayın zabıtası seçildi

EDREMİT’TE AYIN ZABITASI SEÇİLDİ

Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç, Belediye Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan personel arasında her ay ‘En Başarılı Zabıta Memuru’ seçiminin yapılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Zabıta Müdürlüğü’nde 6 ay önce göreve başlayan ve ilk günden bugüne görevini en iyi şekilde yapan, Özgür Kara’yı Nisan ayının En Başarılı Zabıta Memuru seçti. Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, makamında Zabıta Müdürü Mehmet Ali Yakın, Zabıta Komiserleri, Cemal Sözer ve Nihat Çalışkan’ı ağırladı. Yapılan görüşme neticesinde Zabıta personellerinin moral ve motivasyonlarını üst seviyede tutmak amacıyla düşünülen proje kapsamına her ay en çalışkan ve en başarılı (Ayın Zabıtası) seçilmesi kararlaştırıldı.

Projeyi hemen uygulamaya koyan Zabıta Müdürlüğü, Başkan Kılıç’ın seçtiği Özgür Kara’yı ayın zabıtası olarak seçti. Başkanlık makamında yapılan küçük çaplı törende ayın Zabıtası Özgür Kara, Başkan Kılıç tarafından ödüllendirildi. Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç, Özgür Kara ile bir süre sohbet ederek adına hazırlanan ayın zabıtası başarı belgesi ile teşekkür plaketini takdim etti. Ayın Zabıtası Özgür Kara, Başkan Kılıç’a teşekkür ederek Zabıtalık hizmetlerini layıkıyla yerine getirmek için var gücü ile çalışacağı sözünü verdi.

EDREMİT’TE AYIN ZABITASI SEÇİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 11:53:04
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 15:09:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?