6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Edremit'te kaza: 3 yaralı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, kiremit yüklü bir kamyon ile bir otomobil çarpıştı. Kazada, otomobildeki 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay öğlen saatlerinde E-87 Karayolu’nun Kaz Dağı Devlet Hastanesi mevkiinde meydana geldi. Balıkesir istikametine giden ve Balıkesir Lisesi’nde öğretmen olduğu söylenen Erdal Büyükbayram (58) idaresindeki 10 EP 335 plakalı özel otomobil, karşı yönden gelen ve Yücel Bulut (34) idaresindeki 35 F 5597 plakalı kiremit yüklü kamyon ile çarpıştı.

Kazada, kamyon sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, otomobil sürücüsü Erdal Büyükbayram ve araçta bulunan eşi Perihan Büyükbayram (57) ciddi şekilde yaralandı.Perihan Büyükbayram, sağlık ekipleri tarafından hemen Edremit Kazdağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Erdal Büyükbayram’ın otomobilin sürücü mahallinde sıkıştığı belirlendi.

Olay yerine gelen Belediye Kırım Ekibi, özel cihazlar yardımıyla sürücüyü sıkıştığı yerden çıkartarak 112 görevlilerine teslim etti. Ağır yaralı olduğu gözlenen Erdal Büyükbayram, kamyon sürücüsü Yücel Bulut ile aynı anda Edremit Kazdağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Büyükbayram’ın hayati tehlikesinin olduğu belirtilirken, Yücel Bulut’un ayakta tedavi gördüğü bildirildi.

itfaiye, polis ve çok sayıda vatandaşın da kurtarma çalışmalarına katıldığı kazanın ardından E-87 Karayolu kısa bir süre trafiğe tek şerit olarak hizmet verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 18:19:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?