5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Edremit’te kaza: 3 yaralı

EDREMİT’TE KAZA: 3 YARALI

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, direksiyon hakimiyetini kaybeden emekli öğretmenin kullandığı araç, şarampole uçtu. Kazada emekli öğretmen çift ile çocuğu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Anadolu Lisesi karşısında 14.00 sıralarında meydana geldi.

Okul alışverişi için gittikleri Akçay’dan Edremit’e dönerken beton kamyonunun sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybettiği ileri sürülen Mahmut Şentürk idaresindeki 10 KN 270 plakalı araç, E-87 karayolunda yol kenarına çarparak zeytinlik alana uçtu. Kaza sonucu sürücü ve eşi emekli öğretmen Sabiha Şentürk araç içinde sıkışırken, Namık Şentürk yaralandı. Olay yerindeki yaralılara, Edremit Belediyesi İlk Yardım aracı ile 112 Acil Yardım ambulansı yetkilileri müdahale etti.

Araç sürücüsü Mahmut Şentürk sıkıştığı yerden çıkartılırken, feryadı yürek parçaladı. Kendisi de yan tarafında oturduğu araçta sıkışan ancak eşine destek olan Sabiha Şentürk’ün fedakarlığı ise dikkat çekti. Kazada hayati tehlikesi bulunmayan ve çeşitli yerlerinde kırık ve çıkıklar bulunan yaralılar, Edremit Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili olarak polis araştırma başlattı.

EDREMİT’TE KAZA: 3 YARALI
EDREMİT’TE KAZA: 3 YARALI
EDREMİT’TE KAZA: 3 YARALI
EDREMİT’TE KAZA: 3 YARALI
EDREMİT’TE KAZA: 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2010 Pazar 16:27:03
Güncelleme :3 Ekim 2010 Pazar 16:29:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?