6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Edremit'te mazbata töreni

Balıkesir'in Edremit ilçesi ile Kadıköy, Zeytinli, Akçay, Güre ve Altınoluk'un yeni belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ile il genel meclisi üyeleri (İGM) mazbatalarını aldı.

Adliyede adaylar için mazbata töreni düzenlendi. Edremit'in MHP'li Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç, AK Partili Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, DSP'li Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Aslan, CHP'li Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, bağımsız Güre Belediye Başkanı Kamil Saka ve CHP'li Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat mazbatalarına ilk kavuşanlar oldu.

Edremit Belediyesi'nin AK Partili 7 belediye meclis üyesi törene katılmazken, isimleri okunarak salonda bulunan tüm belediye meclis üyeleri ile İGM üyeleri mazbatalarını aldı. Mazbatalarını alanlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Adliye binasına belediye başkanları ile birlikte gelen yaklaşık 200 kişilik vatandaş topluluğu da töreni binanın üst kat balkonlarından alkış ve tezahüratlar eşliğinde takip etti. Daha sonra belediye başkanları belediyelere giderek, görevi seleflerinden devraldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 17:19:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?