3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Edremit'te MHP aday adayları çekildi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden belediye başkanlığına aday adaylığı başvurusu yapan 9 kişiden 6'sı Davut Çengel'i destekleyerek çekildiğini açıkladı. 

Edremit için rekor sayılabilecek bir rakama ulaşan MHP'nin belediye başkanlığı aday adayları sayısı 3'e düştü. 9 olan sayı, Erhan Acar, Selahattin Güzel, Ahmet Güzel, Ali Gezer, Mustafa İnci ve Şaban Gülşen'in aday adaylığından çekilmesiyle birlikte 3'e düştü. MHP Edremit İlçe Başkanı Mehmet Emin Karabulut'un parti binasında yaptığı basın açıklamasına göre aday adayı olarak kalan 3 kişinin isimleri şöyle: Davut Çengel, Necdet Eke ve Tuncay Kılıç. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Karabulut, "29 Mart 2009 mahalli idare seçimlerinde Edremit Belediye Başkanlığı için 9 aday adayı müracaat etmiştir. Bu kadar çok aday adayının partimizi tercih etmesi partimizin seçimlerindeki şansının çok yüksek olduğunu göstermektedir. Ancak partimizin güçlü biçimde seçimlere katılmasının sağlanması amacıyla, Edremit teşkilatımız tarafından yapılan çalışmalar sonucunda öğretmen - eğitim yöneticisi Davut Çengel üzerinde mutabakata varılmış, Edremit halkanın görmek istediği birlik ve beraberlik içinde olan MHP için bu arkadaşlarımız fedakarlık ederek, aday adaylıklarından çekilmiştir. Partimizi Edremit'te başarıya ulaştırmak için yaptığımız çalışmaların bu şekilde birlik ve beraberlik içinde sonuçlanması bizleri daha da güçlendirmiştir. Sağlanan bu birliktelik başarıya ulaşma bizleri umutlandırmıştır. Edremit'te MHP'nin iktidarı çok yakındır" diye konuştu.
(SŞ-MŞ)

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 12:36:24
Güncelleme :2 Aralık 2008 Salı 12:40:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?