3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Edremit'te MHP'den 23 aday

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir'in Edremit İlçe Teşkilatı'na, 5 belde ve ilçe merkezi belediye başkan aday adaylığı için toplam 23 kişi resmi başvuruda bulundu. 

MHP Edremit İlçe Başkanı Mehmet Emin Karabulut, parti binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, yaklaşan 2009 yerel seçimlerinde ilçe merkezi ve bağlı 5 beldenin belediye başkanlıklarına talip olarak resmi başvuruda bulunanların listesini açıkladı. Şimdiye kadar parti teşkilatına, beldeler dahil toplam 23 aday adaylığı başvurusu olduğunu kaydeden başkan Karabulut, "Milliyetçi Hareket Partisi 2009 yerel seçimlerinde Edremit Körfezi'nde görülmemiş bir hamle yapacaktır. Bu atılımın sinyallerini aday adaylığı başvurularından da hissetmekteyiz. Aday adaylarımızın sayısı 23'e yükseldi. Listemizi oluştururken alfabetik sisteme göre sıralamada bulunduk. 

Edremit ilçesi belediye başkan aday adaylığı için; Ahmet Güzel, Ali Gezer, Davut Çengel, Erhan Acar, Mustafa İnci, Necdet Eke, Selahattin Güzel, Tuncay Kılıç ve Şaban Gülşen. Akçay belediye başkan aday adaylığı için; Erol can, Ezer Tamer Gündoğdu, Hüseyin Soğukpınar, Mehmet Aşık, Reşit Kolburan ve Yahya Yavuz. Altınoluk belediye başkan aday adaylığı için yalnızca Ahmet Arslan. Güre belediye başkan aday adaylığı için; Ahmet Demir, Hüseyin Sakızlı ve Mehmet Çiftçi. Zeytinli belediye başkan aday adaylığı için; Ahmet Kalkan, Sema Ertuna ve Zülal Çam. Kadıköy belediye başkan aday adaylığı için de, halen belediye başkanlık görevini başarıyla sürdüren Sezgin İnan partimize gelerek resmi başvuruda bulunmuştur. Teşkilatımız Edremit merkez ve 5 beldenin tamamında seçime girmektedir. Edremit merkez ve 5 beldemizde seçimi kazanma azminde olan teşkilatlarımız birden fazla aday olan bölgelerimizde tek adaya düşürme noktasında aday adayları arasında görüşmeler devam etmektedir. Birden fazla aday adayı olan bölgelerimizde aday adaylarımız kendi aralarında belirleyecekleri bir aday adayını aday olarak bildirecektir. MHP çatısı altında belediye başkanlıklarına talip olan bu pırıl pırıl arkadaşlarımıza yürekliliklerinden ve gösterecekleri azimden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde tek vücut olarak seçimlere gidilecektir. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 17:44:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa yıldız IP: 88.241.150.xxx Tarih : 30.11.2008 19:12:36

Bu kadar çok aday olması gercekten çok olumlu bir gelişme .Fakat denenmişlerin yerine yeni beyinlerin devreye girmesi lazım .Bunun için Edremit te sonra dan olma değil doğuştan ülkücü Erhan Acar ı başkan adayı olarak görmek isteriz.Allah a emanet ol .