7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Edremit’te türkü ziyafeti

EDREMİT’TE TÜRKÜ ZİYAFETİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu, hafta sonu Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde verdiği konser ile vatandaşlara türkü ziyafeti sundu.

Edremit Belediyesi’nin organizasyonunda ilçeye gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu, Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde sanat severler ile buluştu. Şef Necmi Kıran yönetimindeki koro konserin ilk bölümünde 11 eser seslendirirken bu bölümde Semen Gül, Sıtkı Akın ve Fatma Nur Akay sololarıyla büyük beğeni topladılar. Konserin ikinci bölümünde ise 9 eser ve bir potpori sunuldu. Konserin bu kısmında ise Yıldız Çam Özdemir, Nilgün Kızılcı ve Adnan Çilesiz solist olarak sahne aldılar. Edremitli sanatseverlerin sık sık alkışlarıyla katıldığı konser yaklaşık 2 saat sürdü.

Konser sonrasında Edremit Belediye Başkan Vekili Muharrem Terzioğlu, Halk Müziği Korosu adına Şef Necmi Kıran’a bir plaket sundu. Konsere Edremit Belediye Başkan Vekili Muharrem Terzioğlu, Edremit MHP İlçe Başkanı Ahmet Soylu, Edremit Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda sanat sever katıldı.

EDREMİT’TE TÜRKÜ ZİYAFETİ
EDREMİT’TE TÜRKÜ ZİYAFETİ
EDREMİT’TE TÜRKÜ ZİYAFETİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 10:33:05
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 15:42:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?