6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Edremit'te voleybol turnuvası

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kurumlar Arası Dostluk Kupası Voleybol Turnuvası sona ererken, dereceye giren takımlara törenle kupaları verildi.

1 Haziran’da başlayan ve 9 takımın katıldığı Voleybol turnuvasında Ticaret Lisesi ekibi birinci olurken, emniyet ikinci, Burhaniye Lisesi üçüncü ve Burhaniye Devlet Hastanesi de dördüncü oldu.

Atatürk Spor Salonu’ndaki karşılaşmalarda dereceye giren takımların kupaları Kaymakam Ali Uslanmaz tarafından verilirken büyük coşku yaşandı. Salondaki final maçları kaymakam Ali Uslanmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban, İlçe Emniyet Müdürü Metin Sevil, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ertan Arabacı tarafından da izlendi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Karabıyık, okul müdürü Karanfil Bilgin ve bayan beden eğitimi öğretmeni Saniye Özcan’ında içinde bulunduğu Ticaret Lisesi ekibi birinci olurken, Emniyet Müdürlüğü bürolar sorumlusu emniyet amiri Yavuz Sağdıç ile trafik komiseri Muzaffer Yüceur’un da içinde bulunduğu emniyet ekibi ikinci oldu.

Burhaniye Lisesi üçüncü, Devlet Hastanesi ekibi de dördüncü oldu. Dereceye giren ekiplerin kupaları Kaymakam Ali Uslanmaz ve daire müdürleri tarafından verilirken, kaymakam Uslanmaz, oyuncuları ve maçları yöneten hakemleri kutladı. Karşılaşmaların salona heyecan getirdiğini belirten ilçe gençlik ve spor müdürü Ertan Arabacı, “Bu turnuvada bizi yalnız bırakmayan kurumlarımıza ve maçları yöneten hakemlerimize teşekkür ederim” dedi.

Turnuvanın tertip komitesinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ertan Arabacı, İlçe Milli Eğitim şube müdürü Mehmet Karabıyık ve veteriner hekim Uğur Tarhal görev alırken, hakemlikleri de Tekin Tibuk, Uğur Tarhal, Fikret Özoğul, Ruhi Hançer, Onsun Tarhal, Ege Er ve Saniye Özcan üstlendi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 13:19:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?