3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Eğitime kar molası

Balıkesir'de eğitim ve öğretime kar yağışı sebebiyle 1 gün ara verildi. Valilik Kriz Merkezi tarafından bu sabah alınan karar ile il merkezinde tüm okullar bugün itibariyle 1 gün tatil edildi.

Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can'ın başkanlığındaki Balıkesir Kriz Merkezi tarafından alınan tatil kararı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tebliğ edildi. Yetkililer, yağışın devam etmesi halinde yarın için de tatil kararının alınabileceğini ancak bu konudaki değerlendirmenin akşam yapılacağını belirttiler. İlçelerde isi hava koşullarına göre tasarrufun Kaymakamlıklarda olduğu bildirildi.

181 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Balıkesir’de dün öğleden sonra başlayan ve akşam saatlerinde etkisini kaybeden kar yağışı gece tekrar başlayıp etkili oldu. Aralıksız yağan kar yağışı sebebiyle Balıkesir-Susurluk-Bursa yolu ulaşıma kapandı. Karayolları ekiplerinin çalışması sonucu sabaha karşı ulaşıma tekrar açılan Susurluk yolunda yer yer sıkıntılar yaşandığı kaydedildi. Öte yandan bu sabah saat 07.00 itibarıyla toplam 181 köy yolunun kar yağışı sebebiyle ulaşıma tamamen kapandığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2011 Çarşamba 07:48:01
Güncelleme :9 Mart 2011 Çarşamba 08:59:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?