7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Ekrem Onan 'Kazanan Gönen oldu'

AK Parti Gönen İlçe Başkanı Ekrem Onan, demokratik ve huzurlu bir ortamda seçim sürecinin yaşandığını belirterek, kazananın Gönen olduğunu söyledi.

Gönen'de yaşanan seçim sürecini değerlendiren AK Parti Gönen İlçe Başkanı Ekrem Onan, seçimlerde bekledikleri sonucu aldıklarını ve zaferle çıktıklarını belirtti. Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'la birlikte 5 yıl daha Gönen'deki projelerin devam etmesi için birlikte çalışacaklarını ifade eden Onan, "Halkımız demokratik hakkını kullanmış ve seçimini yaptı. Balıkesir il genelinde en güçlü parti olarak AK Parti Gönen ilçe teşkilatımız çıktı. Seçimde beklediğimiz sonucu aldığımız bir gerçektir sonuç olarak hepimiz aynı şehirde ve topraklar üzerinde yaşıyoruz.

Kazananın ülkemiz Gönenimiz ve Sarıköy'ümüz olması hepimizin arzusudur. Gönen ve Sarıköy'de demokratik bir ortamda ve huzurlu bir seçim süreci yaşadık. Bu bir yarıştı tüm belediye başkan adaylarına teşekkür ediyorum. Bize desteğini esirgemeyen ilçe teşkilatımıza kadın kollarına gençlik kollarına oy veren vermeyen tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyorum. Gönen ve Sarıköy'ün geleceği için elimizi taşın koyup çalışacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 17:56:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?