6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Emekli personele veda yemeği

Türk Telekom Balıkesir İl Müdürlüğü, emekliye ayrılan 38 personeli için veda yemeği düzenledi.

Emekli personele birer şilt ve teşekkür belgesi verilen gecede tüm Telekom çalışanları gönüllerince eğlendi. Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany, görüntülü konuşma ilme katıldığı gecede, emekliye ayrılan personele bugüne kadar vermiş oldukları hizmetleri için teşekkür etti.
Beş yıldızlı Asya Termal Otel'de düzenlenen Telekom gecesine, İl Telekom Müdürü Şükrü Şık, yardımcıları ile merkez ve ilçelerden çok sayıda yönetici ve personelin bulunduğu yaklaşık 500 kişi katıldı.

Gecede konuşan İl Telekom Müdürü Şükrü Şık, "2008 yılında 50'ye yakın yeni katılan arkadaşımız oldu. Onlarla da burada kaynaşma fırsatımız oldu. Bugün 38 arkadaşımız emekli oluyor. Türk Telekom'un bugünlere gelmesinde onların çok büyük emekleri var. İnşallah bizden sonra gelecek nesiller de çalışmalarını, hizmetlerini bu şekilde devam ettirirler" diyerek emekliye ayrılanlara yeni hayatlarında başarı diledi. Türk Telekom tarafından her bir emekli için TEMA Vakfı ile işbirliği yapılarak çölleşme riski taşıyan bölgelerde ağaç diktirildiği ve bunun emekli personelin isimlerine özel olarak hazırlanan bir sertifika ile elle tutulur hale getirildiği bildirildi.

Ayrıca, Türk Telekom'un hizmetlerini simgesel olarak en iyi ifade eden kristal camdan hazırlanmış üzeri saatli eski tip telefon makinesi şeklindeki biblolar da emekli personele kurumun anısı olarak hediye edildi. Gecenin sonunda emekli teşekkür belgeleriyle nostaljik hatıralarını alan 1'i bayan 34 emekli personel, İl Telekom Müdürü Şükrü Şık ile toplu halde hatıra fotoğrafı çekildi. Canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar devam eden telekomun gecesinde İl Telekom Müdürü Şükrü Şık başta olmak üzere diğer yöneticiler ve davetliler gönüllerince dans edip, oynayarak stres attı. Pamukçu Bengi Halk Oyunları Ekibinin folklor gösterisi de ilgiyle izlendi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 14:24:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?