7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Emekli polis memuru intihar etti

Balıkesir'de, emekli bir polis memurunun girdiği bunalım sonucu kendisine ait beylik tabanca ile intihar ettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, sabah erken saatlerdeki olay Maltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Sefaköy mevkiindeki 265. Sokak'ta ikamet eden H.K. (45), evde yalnız olduğu sırada beylik tabancasını başına dayayıp tek el sıkarak intihar etti.

Silah sesi üzerine eşinin fark ettiği H.K., çağırılan ambulansa rağmen kurtarılamayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde trafik polisi olarak görev yaparken 2008 yılında emekli olduğu öğrenilen H.K.'nın girdiği bunalım sonucu intihar ettiği belirtilirken, adres olarak jandarma bölgesinde bulunan olayla ilgili Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı'nın başlattığı tahkikat sürerken, savcılık tarafından da soruşturma açıldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 17:47:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim gültekin IP: 212.174.165.xxx Tarih : 2.02.2009 08:07:38

ben merhımuzu 37 yldır tanıyorom intihar ettiren nedenin ne olduğunu kesinlikle tahmin bile edemiyorum bildiğim kadarıyla fazla bir borcu yoktu aile ilişkileride gayet iyiydi sacaba neden böyle bir olaya sebep oldu bilemiyorum yetkililerin olayın üzerine gideceklerinden hiç kuşkum yok