6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Emekliler, Başkan'ı onur üyesi seçti

Balıkesir’in Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu’nu, merkezi Edremit’in Zeytinli beldesinde bulunan Emekliler Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Emekliler Derneği Başkanı Kemal Akay Karabiber ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Lofçalıoğlu, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, tüm emeklilerin bir araya gelerek dernek kurmalarını takdirle karşıladığını bu anlamda dernekleşmenin çok önemli olduğunu belirtti.

Başkan Lofçalıoğlu,"Emeklilerin adı üzerinde emekçi demektir. Emek verilen her şeye saygım vardır. İnşaallah tüm emeklilerin yaşam standardı daha iyi koşullara kavuşur” dedi. Başkan Lofçalıoğlu konuklarına Havranı tanıtan CD, broşür, kitap hediye etti.

Emekliler Derneği Başkanı Kemal Akay Karabiber ise Türkiye’de emeklilerin zor şartlarda yaşadığını aldıkları maaşlarla geçinmekte zorlandıklarını, belirterek “Bizi en iyi siz anlarsınız. Çünkü sizde emekli bir öğretmensiniz. Bir işten emekli olan kişi yaşam içerisinde unutulup gidiyor. Emekliler günümüzde maalesef ek bir işte çalışmak zorunda kalıyorlar.” diye konuştu.

Emekliler Derneği Başkanı Kemal Akay Karabiber, Lofçalıoğlu’nun onur kurulu üyesi seçtiklerini de belirtti. Lofçalıoğlu ise bundan onur duyduğunu söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 16:37:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?