3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Emniyet Müdürlüğü'nde yeni atamalar

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nde, müdürlük rütbesine terfi eden çok sayıda amir şube müdürü olarak atandı. Yeni terfi ve tayinlerle ilgili yakında bir açıklama yapılacağı bildirildi. 

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Emniyet Müdür Yardımcıları Celali Topuz ve Haşim Karadağ, 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi ederek Ankara'ya atandı. Topuz ve Karadağ'ın, eski adı APK olan Emniyet Genel Müdürlüğü Stratejik Araştırmalar ve Planlama Daire Başkanlığı emrine atandıkları, Eylül ayından sonra il emniyet müdürü olarak atanmalarının beklendiği öğrenildi. Bundan başka, Asayiş Şube Müdürü Osman Çelik Koruma Şube Müdürlüğüne atanırken, yerine Çanakkale Çan İlçe Emniyet Müdürü Levent Olgaçlı'nın getirildiği bildirildi. Asayiş Şube Müdür Yardımcısı olan Emniyet Amiri Erdem Köseler 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi etti. Köseler, Çevik Kuvvet Şube Müdürü olarak atandı. KOM Şube Müdürü Nuh Ali Yiğit Sosyal Hizmetler Şube Müdürü yapılırken, 4. sınıf emniyet müdürü olarak terfi alan aynı şubedeki emniyet amiri Abdinnur Durmaz KOM Şube Müdürü olarak atandı. Çocuk Şube Müdürü Erkan Erten Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu'na tayin olurken, yerine TEM Şube Müdürü Erdal Nakışlı atandı. 

Kahraman Maraş'tan Balıkesir Emniyetine tayin olan Mehmet Harman TEM Şube Müdürü olarak atandı. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Abdülkadir Çılman, Bölge Trafik Müdürü olarak atanırken, Koruma Şube Müdürü Uğur Gül Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı. Hakan Sırmacı Güvenlik Şube Müdürü olarak aynı görevinde kalırken, emniyet teşkilatındaki yeni terfi ve tayinlerin yakında açıklanacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 17:48:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?